Behandlinger

Pas på dig selv og dine fødder

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Hos Skals Fodterapi er vi passionerede fodterapeuter og vi brænder for at du tænker på og tager dig godt at dine fødder.

På fodklinikken i Skals står vi klar til at hjælpe dig med at passe på dine fødder. Vi behandler hver eneste dag fødder med ligtorne, nedgroede negle og hård hud og mange andre problemer.

Vi har også klienter der blot kommer for at få en følelse af velvære, når de får en fodbehandling.

Få en afslappende fodbehandling hos Skals Fodterapi

Fodbehandlingen starter med et dejligt fodbad, hvorefter vi beskærer evt. hård hud og hælrevner, klipper negle og til sidst slutter af med en behagelig fodcreme. Flere af vores kunder beskriver det som om at de “har fået nye fødder”, efter en afslappende fodbehandling på klinikken. Vi udsteder også gavekort til vores fodbehandlinger på klinikken i Skals. Ring til os i forvejen på telefon 53636078, så klargør vi gavekortet til afhentning, eller kom ind på klinikken og få dit gavekort til en fodbehandling i Skals lavet.

Sygdom og ulykker kan gå hårdt ud over dine fødder

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed. Som statsautoriserede fodterapeuter kan vi hjælpe dig med at holde en god fodsundhed – også hvis du rammes af sygdom. Vi modtager klienter med henvisning fra egen læge og fra sygehuset. Er du i tvivl, står vi altid klar til at rådgive dig om hvordan du bedst muligt kommer dine fodproblemer til livs.

Fodbehandling hos statsautoriseret fodterapeut
Sure tæer? Hos Skals Fodterapi gør vi vores bedste for at gøre fødder glade igen.