Sidas Podiatech specialfremstillede indlægssåler

Fremstilling af indlægssåler til dine sko, er ikke noget nyt hos Skals Fodterapi. Men som noget nyt, har vi investeret i et nyt system til fremstillingen af sålerne. Systemet hedder Sidas Podiatech og gør at vi nu kan scanne dine fødder statisk og dynamisk, og på den måde fremstille indlægssåler der er præcist tilpasset dine fødder og dine behov. Men var den gamle måde at lave indlægssåler på, ikke lige så præcis? Jo det var den, men med det nye system kan vi endnu bedre se f.eks hvordan trykket på dine fødder er. Og som noget helt særligt ved Sidas Podiatech´s system, bliver dine indlægssåler fremstillet med det samme og du kan få dem med hjem allerede samme dag eller dagen efter.

Specialfremstillede indlægssåler kan afhjælpe fod-problemer

Smerter i fødderne kan skyldes en fejlstilling, og denne fejlstilling kan vi rette op på med indlægssåler til dine sko. Har du smerter i dine knæ, i ryggen eller lænden vil indlægssålerne måske kunne afhjælpe en stor del af dine smerter, hvis smerterne skyldes en fejlstilling af fødderne.

Her er en oversigt over hvornår indlægssåler vil kunne afhjælpe:

  • Smerter i fødder, knæ, hofte, lænd eller ryg.
  • Nedsunket forfod.
  • Platfod.
  • Høj vrist.
  • Hul-fod.
  • Ligtorne.
  • Hælspore med mere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om indlægssåler vil kunne afhjælpe dit problem og dine smerter. Kontakt klinikken på telefon 53636078.

Sådan foregår fremstillingen af indlægssålerne

Vi starter med en undersøgelse af foden, hvor vi tjekker leddenes bevægelighed, scanner dine fødder og vurderer om de kan korrigeres eller aflastes ved hjælp af indlægssåler. Der ud over tjekker vi om dine sko passer til dine fødder og er hensigtsmæssige.

Scanneren viser dit tryk under foden helt nøjagtigt og viser hvordan dine fødder bevæger sig når du går. Ud fra scanningen kan vi vurdere om dine fødder falder indad (pronerer) eller vælter udad (supinerer), eller om du har en klassisk fejlstilling som platfod, høj vrist eller nedsunket forfod.
Når undersøgelsen er færdig tages der aftryk af dine fødder og fremstillingen af indlæggene går i gang med det samme.

Indlægget bliver opbygget af forskellige materialer som vi sætter sammen for at skabe den helt rigtige form og støtte. Indlægget slibes derefter til, så det passer dine fødder og dit fodtøj og så er det færdigt og klart til at tage med hjem. I visse tilfælde, er det nødvendigt at sålerne hærder til dagen efter, og du vil kunne hente dem dagen efter.

Scanning af fødder til fremstilling af indlægssåler

Priser og mulighed for tilskud til specialfremstillede indlægssåler

Lige nu har vi et intro-tilbud, hvor du kun betaler kr. 1.300,- for indlægssåler til dine sko. Tilbuddet gælder til og med 30. april 2023.

TILSKUD:
Har du diabetes, leddegigt, psoriasisgigt, nedgroede negle eller arvæv efter strålebehandling, kan du bede din læge om en henvisning og få ret til tilskud fra sygesikringen.
Er du pensionist, kan du søge om tilskud fra kommunen. Det såkaldte helbredstillæg.
Er du medlem af Sygesikring “Danmark” (gruppe 1, 2 eller 5), kan du få tilskud til alle fodbehandlinge, også indlæg og bæjlebehandling hos en statsautoriseret fodterapeut.
Sidas indlægssåler til sko