Om klinikken

Høj faglighed og kompetent vejledning er en selvfølge hos Klinik for Fodterapi i Skals

Dana Andersen, indehaver af Klinik for Fodterapi i Skals, blev færdiguddannet som statsautoriseret fodterapeut i 2016, hvorefter hun arbejdede som fodterapeut i Århus i et års tid. I 2017 åbnede hun fodklinikken i Skals . Dengang var klinikken beliggende på Hovedgaden i Skals, men i 2021 flyttede klinikken til større lokaler, og er nu beliggende på Tværgade 2B i Skals (overfor købmanden i Skals).

Hos Klinik for Fodterapi i Skals er vi “fod-nørder” der går meget op i høj faglighed, og gør en dyd ud af at vejlede vores patienter. Vi ønsker at alle skal forlade fodklinikken med en følelse af at have fået en god og kompetent behandling. Vi har mange der besøger klinikken for at få en fodbehandling med fokus på velvære, men også mange diabetikere der får lavet en fod-status. Vi foretager også bøjlebehandling af nedgroede negle, behandling af ligtorne og hælrevner, hård hud og mange andre ting. Du kan se alle de forskellige behandlings-typer her…

Tilskudsmuligheder til fodbehandlinger og mulighed for hjemmebehandling

Klinik for Fodterapi i Skals har ydernummer, hvilket betyder at vi tager imod patienter med henvisning fra egen læge eller sygehus, patienter med helbredstillæg fra kommunen, samt med tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Læs mere om de forskellige henvisningsmuligheder her.

Desuden tilbyder vi hjemmebehandling af forskellige fodproblemer. Vi kører ud og behandler dine fødder, i områderne omkring Skals, Aalestrup, Løvel, Møldrup og Viborg mm. Kontakt klinikken på telefon 53636078 hvis du har brug for hjemmebehandling af dine fødder.

Parkering foran døren og let adgang til fodklinikken

Klinik for Fodterapi i Skals tilbyder behandlinger i lyse og nyrenoverede lokaler, beliggende centralt i Skals med mulighed for parkering lige uden for døren. Vi befinder os i stueetagen, hvorfor der ikke er trapper og der derfor er let adgang for gangbesværede.

På klinikken behandler vi både børn og voksne med mange forskellige fodproblemer, så som fodvorter, nedgroede negle, hælrevner, ligtorne, fejlstillinger i fødderne mm. Vi behandler også diabetikere, som ofte har flere problemer med fødderne end mennesker uden diabetes. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig med dine fodproblemer, er du altid mere end velkommen til at kontakte klinikken.

Akut-tider ved akutte smerter i fødderne og fleksible åbningstider

Vi tilbyder akut-tider, ved akut opstået smerte pga. nedgroede negle eller hælrevner. Kontakt os på telefon 53636078 hvis du har brug for en akut-tid.

Klinik for Fodterapi i Skals har ofte mulighed for at tilbyde fleksible åbningstider og holde åbent uden for “normal åbningstid”, hvis der er behov for det. Kontakt klinikken hvis du vil høre mere om mulighed for behandling uden for vores normale åbningstider.

En Statsautoriseret fodterapeut, er din garanti for en professionel behandling

Som statsautoriserede fodterapeuter er vi her på klinikken medlemmer af Danske Fodterapeuter.

Det er din garanti for at vi:

 •     har en statsanerkendt og godkendt uddannelse
 •     er uddannet til at yde professionel fodbehandling, fodterapi og almindelig fodpleje
 •     fremstiller individuelle fodindlæg
 •     behandler nedgroede negle ved bøjlebehandling
 •     foretager fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden
 •     vejleder i fodøvelser til forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner
 •     vejleder i valg af sko
 •     er uddannet i diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer
 •     er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed
 •     er omfattet af en kollektiv erhvervsansvarsforsikring
 •     er medlem af Danske Fodterapeuter og får på denne måde ajourført vores viden.